Over Kempen FM:

Kempen FM is het enige echte ‘feelgood’ radiostation van de Kempen, met iedere dag de beste muziek en al het laatste nieuws uit de regio!

Qua muziek heeft Kempen FM een uitgekiend format, met het beste uit 4 decennia popmuziek! Je hoort te grootste hits uit de 70’s, een breed scala aan hits uit de jaren 80, 90, de 00’s en natuurlijk de hits van dit moment! Deze combinatie van hits maakt het dat Kempen FM al jaren een zeer gewaardeerd radiostation is, binnen maar ook zelfs buiten de Kempen regio! Wist je bijvoorbeeld dat er ook dagdagelijks vanuit Canada, Zuid-Afrika en Australie naar Kempen FM geluisterd wordt?

Naast de beste muziek hoor je op Kempen FM ook het allerlaatste lokale en regionale nieuws. Ook besteden we aandacht aan alle lokale en regionale evenementen en geven we de inwoners/verenigingen uit de regio de kans om hun evenement te promoten via de radio!

We willen met Kempen FM iedere luisteraar het gevoel geven dat hij/zij er bij hoort en dat we radio maken voor hem/haar. Niet meegaan in de grote stroom en de luisteraar opleggen wat hij/zij moet horen, maar op maat gesneden radio voor luisteraars uit de regio! En dat voelt goed! Zo geven we in ‘Mix It Yourself’ de automatisering over aan de luisteraar, en bepaalt deze wat we draaien.

Wil je meer informatie over Kempen FM? Check dan de overige pagina’s op onze website!

 

Laatste nieuws uit de regio!  

 
Share This